Tips

Bra att veta

Våra vanligaste frågor

Hur mycket en flytt kostar beror helt på förutsättningarna. Vi arbetar med både fast prissättning och löpande timdebitering. För att ge fast pris behöver vi komma ut till er på en kostnadsfri besiktning.

 

Du kan läsa om våra priser under fliken Priser.

RUT är en förkortning för renhållning, underhåll, tvätt och är ett skatteavdrag på tjänster kopplade till det egna hemmet, där du har rätt att dra av hälften av arbetskostnaden upp till  75 000 kr under ett år.

Sedan den 1 augusti 2016 omfattas flyttjänster av RUT-avdrag. 

När du anlitar Nacka Great Moving för hushållsnära tjänster ordnar vi allt med RUT-avdraget hos Skatteverket. Du betalar priser efter RUT till oss och vi löser resten!

För mer information om vilken typ av tjänster som omfattas av RUT-avdraget kan du gå in på Skatteverkets hemsida.

Flyttfirmor tar generellt sett ut en extra avgift, benämnt Tungtillägg, för extra tunga lyft.

Typexempel på objekt som omfattas av tungtillägg är kassaskåp och pianon. Men det gäller för samtliga objekt som väger mer än 80 kg. Detta är för att facket har kommit överens om att flyttkillarna skall ha extra betalt vid sådana tunga lyft.

Oftast räcker det med bärselar och två starka killar för att flytta ett tungt objekt. Men utöver själva objektet som ska flyttas spelar trappor m.m. en stor roll. Desto besvärligare det blir desto dyrare blir det för kunden.

Vi på Nacka Great Moving kan flytta alla sorters objekt och vi ser alltid till att ha kompetent personal på plats för respektive uppgift. Det är därför viktigt att du som kund informerar oss i förväg om tunga objekt ingår i din flytt.

Är du intresserad
av våra tjänster?

Fyll i en kostnadsfri förfrågan
så återkommer vi med en offert.

Nacka Great Moving AB

Kontakta oss

Nacka Great Moving är en flyttfirma belägen i Nacka, Stockholm. Vi har mer än 15 års branscherfarenhet och har jobbat med alla olika sorters uppdrag, stort som smått. Inrikes och utrikes. Vårt arbete utgår ifrån dig som kund och hur vi kan möta dina förväntningar på en flytt.

© 2022-2024 – Nacka Great Moving AB