Bohagsflytt

Bohagsflytt

Vi utför alla sorters flyttuppdrag åt privatpersoner, s.k. bohagsflyttar. Både lokalt i Stockholm samt runt om i vårt långa land. Vid behov skräddarsyr vi lösningar för flyttar som går utanför landets gränser.

Vårt arbete utgår ifrån dig som kund och hur vi kan möta dina förväntningar på en flytt. Vi lägger mycket tid på att tillsammans gå igenom din flytt för att allt ska kunna flyta på så smidigt som möjligt.

Vi innehar transport och ansvarsförsäkring samt trafiktillstånd och vi arbetar i enlighet med regelverket Bohag 2010.

Är du intresserad
av våra tjänster?

Fyll i en kostnadsfri förfrågan
så återkommer vi med en offert.

Bra att veta

Vanliga frågor kring privatflyttar

Se till att allt som får plats i en kartong är nedpackat i en kartong. Större möbler tar vi hand om i samband med att vi ska lasta på bilen. Vi har alltid filtar och plastfilm på bilarna och emballerar och skyddar alla möbler efter behov. Försök att undvika lösa föremål som t.ex. säckar och påsar.

Om man bokar flytthjälp ingår inte packning. Om man vill ha packhjälp görs detta dagen innan flytten.

Du som kund betalar priser efter RUT-avdrag. Vi sköter sedan all kontakt med Skatteverket och du behöver inte göra någonting alls kring detta. Riktigt smidigt!

Absolut! De rum som tar längst tid att städa är kök och badrum. Man kan t.ex. börja flyttstädningen i badrummet under tiden som flyttkillarna bär ut alla kartonger och möbler från övriga rum.

Vi hjälper givetvis till med kartonger om så önskas! Vi kan även packa hela eller delar av ert bohag om så önskas. Vill man köpa egna kartonger och packa själv går det också bra. Tänk på att inte packa för tungt.

Oroa dig inte! Om olyckan skulle vara framme har vi försäkringar som täcker vårt transportörsansvar.

Då tar vi en extra vända förbi tippen! Kontakta oss för mer information om detta.

Nacka Great Moving AB

Kontakta oss

Nacka Great Moving är en flyttfirma belägen i Nacka, Stockholm. Vi har mer än 15 års branscherfarenhet och har jobbat med alla olika sorters uppdrag, stort som smått. Inrikes och utrikes. Vårt arbete utgår ifrån dig som kund och hur vi kan möta dina förväntningar på en flytt.

© 2022-2024 – Nacka Great Moving AB