Flyttstädning

Flyttstädning

Genom vår långa erfarenhet i flyttbranschen vet vi hur viktigt det är med en korrekt utförd flyttstädning. Det finns många olika tolkningar på vad en flyttstädning ska omfatta men för oss är saken enkel; allt ska städas. Det är inte tal om en vanlig hemstädning eller något man själv kan göra på någon timme en kväll. En flyttstädning är omfattande och tar som regel en hel arbetsdag, ofta för 2 personer.

För att göra saken enkel för dig som kund lämnar vi 3 dagars garanti på städningen. Läs mer om detta samt vad som ingår i en flyttstädning nedan.

Är du intresserad
av våra tjänster?

Fyll i en kostnadsfri förfrågan
så återkommer vi med en offert.

Checklista

Vad ingår i vår flyttstädning?

Nedan följer en enklare checklista över vad som ingår i vår flyttstädning. Kontakta gärna oss för en komplett checklista.

Samtliga väggar dammtorkas. Alla lister och beslag rengörs. Garderober rengörs och torkas av. Element rengörs, även ytan bakom.

Spis och ugn rengörs noggrant. Alla skåp och lådor torkas ur, även alla luckor rengörs. Bänkskivor, diskbänk och diskho rengörs. Köksfläkt och/eller ventilationsdon rengörs.

Alla väggar, skåp och speglar rengörs. Rengöring runt och under badkar samt duschytor. Toalett skuras noggrant. Handfat och tvättställ rengörs. Golv och golvbrunn rengörs (golvbrunn i mån av åtkomst). Finns tvättmaskin och torktumlare rengörs dessa också.

Fönsterputs ingår självklart i flyttstädning. Fönster öppnas och delas (om möjligt) och putsas på alla sidor. Fönsterbänkar rengörs också.

Det som inte ingår i en flyttstädning är typiska bi-ytor som förråd och balkong. Även glasrutor till inglasade balkonger. Meddela oss i samband med bokning så kan vi lägga till dessa ytor mot ett mindre pristillägg.

För att göra saken enkel lämnar vi 3 dagars garanti på alla våra flyttstädningar. Det innebär att om det anmärks på något från städningen så kommer vi genast tillbaka och åtgärdar det, givetvis utan extra kostnad.

Nacka Great Moving AB

Kontakta oss

Nacka Great Moving är en flyttfirma belägen i Nacka, Stockholm. Vi har mer än 15 års branscherfarenhet och har jobbat med alla olika sorters uppdrag, stort som smått. Inrikes och utrikes. Vårt arbete utgår ifrån dig som kund och hur vi kan möta dina förväntningar på en flytt.

© 2022-2024 – Nacka Great Moving AB